Blogg

Bröstförminskning man (gynecomastioperation)

gyno

Bröstförminskning man (gynecomastioperation) efter en vecka och efter ett år.
Brösttillväxt hos men kan ske i puberteten eller vid viktuppgång. Vissa mediciner och anabola steroider kan även ge brösttillväxt (bitch tits).
Via ett snitt vid vårtgårdens nederkant kan körtelvävnaden avlägsnas. Operationen tar 1-2 timmar och kräver ingen övernattning / Gustav Aniansson

Näsplastik (composit graft)

3335

Den här patienten hade opererat sig tidigare i mellan östern. Näsryggen blev för svängd och tippen för hög.

Näsan förlängdes och tippen sänktes med brosk och hud från örat (composit graft). Näsryggen höjdes med brosk från örat (diced cartilage).

Efter en dag var näsan blå men efter en vecka bättre.

Den vanligaste näsplastiken är en förminskning av näsan. Men här ser vi att det även går bra att förstora en näsa och sänka tippen / Gustav Aniansson

Konsultation,Önskat resultat med datasimulering under konsultation,Resultat 1 vecka efter.

Rhinoplasty before the operation profile nackakliniken gustav aniansson nex

Made by Dr Gustav Aniansson.

1. Näsplastik före operation/konsultation.

2.Önskat resultat med datasimulering under konsultation

3. Resultat 1 vecka efter operation.

Näsan är svullen men det går att ana hur slutliga formen blir / Nackakliniken