Blogg

Bröstförstoring 500 cc efter 9 månader.

bblogg

Bröstförstoring 500 cc efter 9 månader 170 cm 53 kg

Den här patienten hade en normal byst med tanke på ålder och vikt. Men hon kände sig inte kvinnlig. Efter en bröstförstoring med 500 cc tycker hon om att se sig själv i spegeln.
Det kan tyckas onödigt att göra en bröstförstoring, framför allt i den här storleken, men för de flesta patienter har det en positiv betydelse för självbilden.
En bröstförstoring görs inte för att se snyggare ut. De flesta ser fina ut innan operationen. Förstoringen görs för att må bättre.
Annan behandling än kirurgi fungerar tyvärr inte lika bra i de flesta fall.
Kom ihåg att det finns ett visst samband mellan stora implantat och ökad komplikationsrisk. detta ska vägas mot risken att bli missnöjd om för små implantat läggs in och då en ny operation.

Hos yngre patienter kan det ta mer än ett år innan ärren mjuknar och bleknar / Dr Gustav Anioansson

Näsplastik före och efter 9 månader.

Näsplastik före och efter 9 månader.

Den här patienten opererade sig på en annan klinik för 6 år sedan.
Tippen blev ojämn och näsan sned.

Efter en korrigering på Nackakliniken är hon dock nöjd.

Det är svårare att operera en näsa som någon annan har opererat men det går nästan alltid att förbättra resultatet.

Det bästa brukar vara att gå tillbaka till sin kirurg för en korrigering. Vill en inte det går det bra att komma till t.ex. Nackakliniken / Gustav Aniansson