Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Fettsugning Stockholm

Har du länge försökt äta rätt utan att mängden kroppsfett minskar? Får inte din träning den önskade effekten? Letar du efter andra lösningar? Då behöver du inte leta längre.

Nackakliniken i Stockholm har i över 10 år specialiserat sig på fettsugning. Våra legitimerade specialister har över 15 års erfarenhet inom plastikkirurgi och vi är övertygade om att vi kan hjälpa dig med dina problem.

Fettsugning är ett mycket vanligt ingrepp och görs ofta för att ta bort fett på kroppen som inte svarar önskvärt på ändrad kost eller träning. Fettsugning är inte ett substitut för viktminskning utan ett ingrepp som möjliggör ett resultat som varken träning eller kost kan garantera.

Läs mer om våra tjänster

Känn dig trygg med vår fettsugning:

  •      Vi har enbart legitimerade specialister med över 15 års erfarenhet
  •      Alltid personligt bemötande och stor noggrannhet
  •      Bra priser med viss möjlighet för finansiering
  •      Goda referenser som du kan ta del av på vår hemsida

Ett viktigt beslut

Att bestämma sig för att göra fettsugning är ett omfattande och viktigt beslut. Vi vill att våra patienter ska vara så säkra som möjligt på att fettsugning är det rätta steget att ta. Därför ser vi gärna att du tar kontakt med oss, antingen via telefon eller via frågeformuläret på vår hemsida. På så sätt kan du i lugn och ro ställa dina frågor, få de svaren du letar efter och ta ett tryggt och välinformerat beslut.

Förutom generell information om våra tjänster har vi på vår hemsida också en flik som heter Referenser. Där kan du ta del av några av våra patienters tidigare erfarenheter av att göra ingrepp hos oss.

Fettsugningen utförs antingen under lokalbedövning eller full narkos. Efter ingreppet bärs en tajt åtsittande dräkt och ett förband, detta för att skynda på läkningen.

Vi finns i Stockholm när du är redo

Vår klinik ligger centralt i Stockholm, bara 15 minuter från Slussen. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina problem och förhoppningsvis göra ditt liv lite bättre. Välkommen till oss på Nackakliniken!