Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Armplastik och fettsugning med bästa resultat

Om du bekymrar dig över ett överskott av fett och hud på dina armar kan det vara en bra idé att testa armplastik. Armplastik kan föregås av fettsugning på över och underarmen.

Fettsugning är ett bra alternativ, men när huden hänger och skapar ett hos dig icke önskvärt utseende är armplastik det bästa alternativet.

På Nackakliniken kan du göra just dessa ingrepp, och många fler, med stor trygghet och säkerhet. Vi har i över 10 år utfört allt från fettsugning till skönhetsoperationer till armplastik i Stockholm och nu ser vi fram emot att få hjälpa dig.

Läs mer om våra tjänster

Nackakliniken i korthet

  •   Alla våra specialister är legitimerade och har över 15 års erfarenhet.
  •   Beläget centralt i Stockholm, 15 minuter från Slussen.
  •   Fina referenser på vår hemsida
  •   I år har vi hjälpt människor till deras önskade utseende i över 10 år!

Ett tryggt ingrepp

Ingreppet görs genom att lägga ett snitt på insidan av armen för att ta bort hud i överskott. På så sätt slipper du hänget vilket också kan ge träningen en större effekt.

Oavsett om du funderar på överarms– eller underarmsplastik eller fettsugning på armar eller i armhålan så är det viktigt att beslutet du tar är väl genomtänkt.

Vi strävar efter att alla våra patienter ska känna sig personligt bemötta. Om du beslutar dig för att göra ett ingrepp hos oss så ser vi till att skräddarsy en lösning för dig, för att möta just dina behov. 

All information du behöver

För att du i lugn och ro ska kunna ta in all väsentlig information har vi gjort vår hemsida så transparent som möjligt. Där hittar du bland annat referenser från patienter som genomgått en fettsugning eller armplastik hos oss, och du hittar även mer generell information om dessa ingrepp.

Om du har frågor går det bra att antingen ringa oss eller kontakta oss via frågeformuläret på vår hemsida. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt utseende. Du är mycket välkommen till Nackakliniken!

Nyckelord:
Överarmsplastik Stockholm