Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Säker fettsugning av lår, rumpa och ben i Stockholm

Oavsett om det gäller ben, lår eller rumpa går det att konstatera att nedre delen av kroppen har en stor estetisk betydelse. Och för vissa människor hjälper det inte med regelbunden träning eller optimal kosthållning, fettet samlar sig ändå på vissa problematiska ställen.

Dessa människor, som upplever att midjan är för bred eller att låren är för stora, behöver en åtgärd. Vi på Nackakliniken rekommenderar fettsugning.

Att gå upp i vikt är en naturlig process men också något som kan vara svårt att åtgärda naturligt. Fettsugning på rumpan är ett alternativ till förändring i kost och träning, som snabbt åtgärdar problemet och hjälper patienten att återfå sin motivation och sitt självförtroende.

Sedan 2007 har våra specialister på Nackakliniken utfört säker, trygg och professionell fettsugning på mängder av nöjda patienter. Nedan listar vi några anledningar till varför vi är ett självklart val för dig som funderar över fettsugning av rumpa eller lår i Stockholm.

Läs mer om våra tjänster

Fem fördelar med Nackakliniken:

  •      Specialiserad klinik med över 10 års erfarenhet inom plastikkirurgi
  •      Enbart legitimerade specialister med över 15 års erfarenhet inom plastikkirurgi
  •      Skräddarsydda operationer efter dina specifika önskemål
  •      Vi ger alla våra patienter ett personligt bemötande

Erfarenhet är lika med kvalité

Om du funderar på att göra fettsugning på rumpa eller lår i Stockholm finns det inte många bättre alternativ än Nackakliniken. Vi försöker alltid kombinera personligt bemötande, skräddarsydda ingrepp och hög professionalitet för att garantera att du som patient känner dig trygg och säker.

Fettsugning är inget lättvindigt ingrepp och det är viktigt att den klinik du väljer förstår dina behov samt har noggrannheten och kvalitén att utföra ingreppet såsom du vill ha det. Vi på Nackakliniken är övertygade om att vi kan hjälpa dig uppnå ditt önskade utseende och hoppas att vi får chansen.