Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Cellulitbehandling i Stockholm av hög kvalité

Celluliter är en kosmetisk påverkan på kroppen där underhudsfettet klumpar sig och gör sig synligt som små, små gropar på huden. Estetiskt är celluliter för många ett störande moment och det är inte ovanligt att det medföljer en viss skam med företeelsen.

Celluliter går dock att behandla. Cellulitbehandling är ett ingrepp som vi på Nackakliniken har utfört i många år. Med erfarenhet, noggrannhet och precision kan vi hjälpa dig bli kvitt problemet och låt dig släppa din oro.

Med den nya tekniken Smooth Shapes utför vi cellulitbehandlingar i Stockholm med laserbehandling och ljus samtidigt som det sker en fettreducering på det berörda området. Behandlingen är behaglig och resultatet tillfredsställande!

Läs mer om våra tjänster

Cellulitbehandling på Nackakliniken i Stockholm:

  • Vi har erfarenheten – Vi har gjort mängder av cellulitbehandlingar med goda resultat
  • Vi har tekniken – Smooth Shapes är framtiden inom cellulitbehandling, helt utan biverkningar
  • Vi har specialisterna – legitimerade specialister med 15 års erfarenhet inom laserbehandling
  • Vi har tiden – det är inte ovanligt med frågor, låt oss hjälpa dig med dina funderingar

Laserbehandling och fettsugning av celluliter

För många är celluliter ett känsligt ämne. Det är självklart att synliga förändringar på kroppen skapar osäkerhet. Celluliter är ett otroligt vanligt fenomen och vissa siffror pekar på att mellan 70-80 procent av kvinnor som passerat puberteten får celluliter – mer eller mindre – på olika delar av kroppen. Celluliter påverkar också män, dock i mycket mindre omfattning.

Men det finns alltså åtgärder. Cellulitbehandling eller operation av celluliter är ett ingrepp som höjer självsäkerheten tillåter människor att leva fritt, utan oro eller skam inför sin kropp. Ingreppet sker vanligtvis en gång i veckan i ungefär fem veckor. Läkningen sker enligt specialistens råd, men är förstås också beroende av ditt fysiska tillstånd innan cellulitbehandlingen. Normalt sett görs också ett återbesök en lite längre period efter ingreppet.

Via Smooth Shapes, en ny metod som Nackakliniken implementerat, sker även en fettreducering samtidigt som cellulitbehandlingen. Det betyder att omfånget på exempelvis ett lår påverkas positivt, samtidigt som dina celluliter försvinner.

Vid frågor och funderingar

Det är av stor betydelse att vara välinformerad och redo innan ett eventuellt beslut om operation av celluliter tas. Därför rekommenderar vi att kontakta oss och ställa frågorna direkt till en av våra specialister. På så sätt får du direkt respons på eventuella orosmoment inför ingreppet. Det går även bra att skicka in dina frågor på mail.

Vi på Nackakliniken hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig i Stockholm.

Nyckelord:
Laserbehandling celluliter Stockholm | Cellulitbehandling | Operera celluliter | Fettsugning