Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Halslyft Stockholm – med säker fettsugning

Att sträva efter ett ungdomligare utseende är en process de allra flesta går igenom. När så huden inte tillåter naturliga lösningar på detta mänskliga fenomen är det viktigt att det finns andra alternativ.

Ett sådant alternativ är fettsugning på halsen, så kallat halslyft. När fett samlar sig runt halsen kan det skapa ett, av många, icke önskvärt utseende som i sin tur kan påverka självförtroende och självkänsla. Det händer också att huden runt halsen börja hänga och detta kräver oftast ett kirurgiskt ingrepp för att åtgärda.

På Nackakliniken i Stockholm är vi övertygade om att fettsugning är ett viktigt och bra alternativ för de som vill få tillbaka rätt balans och drag i ansiktet.

Vi på Nackakliniken har utfört fettsugning och halslyft i över 10 år med goda resultat. Vi presenterar dessa resultat med stor stolthet via vår hemsida, med kommentarer från några av Stockholms nöjdaste patienter.

Läs mer om våra tjänster

Varför Nackakliniken i Stockholm?

  •   I kliniken i Nacka har vi den senaste utrustningen för att göra fettsugning och halslyft
  •   Alla våra specialister är legitimerade och har över 15 års erfarenhet inom plastikkirurgi
  •   Vår klinik har över 10 års erfarenhet i branschen – 10 framgångsrika år

Det ska vara säkert och tryggt för patienten

Vi har full förståelse för att fettsugning kan kännas som ett stort steg. Det viktigaste är att patienten känner sig trygg med beslutet.

Mer information om fettsugning av hals och ansikte

För att få veta mer om halslyftprocessen och vårt arbete har vi inkluderat referenser på vår hemsida. Där kan alla som funderar på en fettsugning eller halslyft ta del av några av våra tidigare patienters erfarenheter.

Välkommen till Nackakliniken i Stockholm!

Nyckelord:
Fettsugning hals Stockholm | Fettsugning ansikte