Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Testa på nya tekniken Smooth Shapes i Stockholm

Plastikkirurgi är numera ett vedertaget och utspritt yrke som hjälp många människor till sitt önskade utseende.

Det många inte vet är att plastikkirurgin utvecklas i rasande fart. Tekniken blir bättre, kirurgerna mer specialiserade och metoderna fler. En av plastikkirurgins senaste och mest spännande metoder är Smooth Shapes.

Med Smooth Shapes kan kirurgen behandla celluliter och göra fettreducering på en och samma gång. Att som patient få bort två problemskapande moment på sin kropp kan vara guld värt, dessutom utan att betala guld för det!

Undersökningar visar att patienter som valt att göra en behandling med Smooth Shapes minskat sitt låromfång med 1-2 byxstorlekar, det är inte illa det!

Läs mer om våra tjänster

Fördelar med Smooth Shapes behandling:

  •      Behandlingen är behaglig och inte lika krånglig som andra plastikkirurgiska ingrepp
  •      Biverkningar är mycket begränsade
  •      En efterbehandling sker efter drygt ett halvår
  •      Kombinerar laserbehandling med endermologi för det bästa resultatet

Gör det enkelt för dig

Celluliter är för många ett problem i vardagen, speciellt under sommaren. Estetiskt är det inte speciellt välkommet och det går inte alltid att bli av med celluliterna via naturliga metoder.

Med Smooth Shapes kan problemet enkelt lösas, utan obehagliga ingrepp eller överdrivet långa läkningsprocesser. Att du dessutom blir någon storlek smalare lär väl inte skada!

Om du behöver mer information

Via vår hemsida kan du läsa mer om tekniken Smooth Shapes och hur det går till att få jämnare hud och på samma gång bli lite smalare.

För dig som intresserar dig för den tekniska biten av Smooth Shapes kan du också ta del av vilka fysiologiska effekter som denna speciella teknik har på huden och fettmolekylerna.

Välkommen till oss på Nackakliniken, vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå ditt önskade utseende!