Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Plastikkirurgi i Stockholm av världsklass

Har du länge letat efter en plastikkirurg i Stockholm som kan hjälpa dig med just dina estetiska funderingar? Då är ditt letande över.

Nackakliniken har på bara tio år etablerat sig som en av de bästa och mest framstående plastikklinikerna i Stockholm. Via ledord som noggrannhet och ansvar utför vi våra plastikoperationer och påverkar många människors liv positivt varje år.

Vi vill skapa bättre förutsättningar för våra kunder, oavsett vilka önskemål det gäller. Våra estetiska behandlingar är av bästa märke, precis som det ska vara när det gäller ditt utseende.

Läs mer om våra tjänster

Varför du ska välja Nackakliniken

  •      Plastikoperation och plastikkirurgi i absolut världsklass
  •      Endast legitimerade specialister med många års erfarenhet inom plastikkirurgi
  •      Marknadsmässiga priser med 10 procent rabatt för alla studenter
  •      Centralt belägen klinik med bästa tekniska utrustningen

Ständig utveckling och kvalité

Vi försöker kontinuerligt förbättra våra tjänster och hjälpa våra kunder till deras önskade utseende. Våra estetiska behandlingar är av absolut världsklass, och oavsett vilket område på kroppen det gäller kan vi garantera ett så naturligt resultat som möjligt.

Väljer du att operera dig hos oss kommer vi skräddarsy en lösning så att resultatet möter dina förväntningar. Alla våra specialister är förstås legitimerade och har över 15 års erfarenhet inom plastikkirurgi och av plastikoperationer.

Referenser

För att våga ta steget och inleda en förändringsprocess för ditt utseende gäller det att vara välinformerad. Det är väldigt viktigt att verkligen veta varför operationen görs och hur det kommer att påverka och vad det kommer att innebära för just ditt liv. Därför kan det alltid vara bra att ta del av andra människors erfarenheter. Via vår hemsida, under fliken referenser, kan du läsa om några av våra patienters plastikoperationer och vad det har inneburit för dem. På så sätt får du också en bättre helhetsbild av vår plastikklinik vilket kan hjälpa till att ingjuta ett lugn inför det viktiga beslutet.

Kontakt

För mer information om Nackakliniken och hur vi kan hjälpa dig, kontakta oss gärna. Vi är måna om att alla våra kunder känner sig personligt bemötta och att beslut som tas är välplanerade och genomtänkta.

På vår hemsida hittar du all information du behöver. Oavsett om du har bestämt dig för att göra en förändring eller om du bara har funderingar och vill veta vilka alternativ som finns, kan du ta del av den informationen antingen via vår hemsida eller genom att ringa oss och prata. Det finns även möjlighet att kontakta oss via vårt formulär som du också hittar på hemsidan. Till vår klinik i Nacka tar du dig enkelt från Slussen. Vi ser fram emot att hjälpa dig!