Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Bröstkirurgi i Stockholm av världsklass

Bröstoperationer i Sverige är oerhört vanligt. Som ett exempel görs uppskattningsvis mellan 5000 och 10000 bröstförstoringar per år i landet. Att fundera över sitt utseende är naturligt, och naturligt är ett av nyckelorden för oss på Nackakliniken.

Vi har jobbat med plastikoperation i Stockholm i över 10 år och har utfört allt från bröstförstoringar till bröstförminskningar och bröstlyft och hjälpt människor till deras önskade utseende.

Vi utför ingrepp såsom bröstförminskning och bröstförstoring regelbundet. Vi kan även lyfta bröst och ta ut bröstimplantat och silikon samt göra mer komplicerade operationer om tillfället kräver det.

Läs mer om våra tjänster

Varför Nackakliniken kan vara bra för dig:

  •      Våra legitimerade specialister har över 15 års erfarenhet inom plastikkirurgi
  •      Hos oss får du ett personligt bemötande och skräddarsydda ingrepp
  •      Vår klinik ligger centralt Stockholm där vi har den senaste tekniska utrustningen
  •      Våra priser är förmånliga och alla studenter har möjlighet till rabatterat pris

Många olika tjänster hos vår bröstklinik

Oavsett vilken typ av bröstoperation du behöver kan du hitta hjälp hos oss. Bröstförminskning är mycket vanligt och behöver inte nödvändigtvis föranledas av en bröstförstoring. Med hänsyn till bröststorlek kan vissa uppleva stora bekymmer med bland annat ryggen och behöver av den anledningen göra en bröstförminskning.

Självklart tar vi även bröstimplantat och silikonbröst. Att genomföra en bröstförstoring för att sedan, en tid senare, ångra sig är inte heller ovanligt. Kanske var beslutet förhastat, kanske gillar man ett annat utseende mer idag än man gjorde då. Huvudsaken är att det går att åtgärda. Det finns en mängd olika alternativ och metoder vad gäller omformning av det kvinnliga bröstet.

Enligt dina önskemål för bröstimplantat eller bröstförminskning

Hos oss på Nackakliniken prioriterar vi att våra patienter blir personligt bemötta. Behoven kan se väldigt olika ut och därför ser vi till att skräddarsy våra behandlingar efter varje patients önskemål.

Det är också viktigt att veta om riskerna med bröstoperationer och att vara förberedd och välinformerad innan ett beslut tas. Därför uppmanar vi våra kunder att läsa mer om ingreppen på vår hemsida. Där kan du ta del av nödvändig information och förbereda dig för operationen på bästa sätt. Vidare kan du även ta del av andra människors upplevelser av att göra plastikoperationer hos oss. Referenserna är just till för att kommande patienter ska känna sig trygga och lugna hos oss, vilket också ger oss bättre förutsättningar att jobba och i vissa fall även påskynda läkningen.

Vi hjälper dig att förstora brösten med silikon

Väljer du att göra din bröstoperation hos oss kan vi garantera att du är i goda händer. Våra specialister har över 15 års erfarenhet inom plastikoperation av bröst och kan garantera ett så naturligt resultat som möjligt.

Vi hoppas att denna information gett dig en bättre bild av hur vi jobbar. Våra standarder är höga och vårt utvecklingsarbete av stor vikt. Välkommen till oss på Nackakliniken!

Nyckelord:
Bröstklinik Stockholm | Bröstimplantat | Silikonbröst | Bröstförminskning | Bröstlyft