Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Säker och kvalitetsmässig intimkirurgi i Stockholm

Intimkirurgi är ett ingrepp för människor med fysiska eller estetiska bekymmer i underlivet. Det kan bland annat gälla minskning av blygdläppar eller försnävningsplastik av slidan.

För vissa uppstår problem efter förlossning. För andra kan de inre blygdläpparna hänga ut utanför de yttre vilket skapar obehag och ibland även fysisk smärta. Nackakliniken i Stockholm utför både försnävningsplastik och minskning av blygdläppar och har stor erfarenhet i området.

Intimkirurgi är ett ytterst privat ämne och kan vara svårt att över huvud taget prata om. Vi på Nackakliniken tar gärna emot frågor och funderingar för att underlätta processen och göra beslutet enklare och mer välinformerat.

Läs mer om våra tjänster

Varför Nackakliniken?

  • Endast legitimerade specialister med över 15 års erfarenhet vardera
  • Tekniskt optimerad klinik med utrustning av bästa kvalité
  • Här får du alltid ett personligt bemötande
  • Central belägen klinik, bara 15 minuter från Slussen

Viktigt att vara trygg med sitt beslut

Att bestämma sig för att göra en intimkirurgi är ingen liten sak. För många är det ett livsavgörande beslut. Därför är trygghet av största betydelse.

Frågor och funderingar

Oavsett om det gäller fysiska eller estetiska bekymmer anser vi att varje individ har rätt till intimkirurgi. Vi ser till att hålla våra standarder så höga som möjligt och låter dig ta beslutet i lugn och ro.

Om du har funderingar eller bekymmer över din intimkirurgi, var lugn. Du är långt ifrån ensam. Varje år får vi massvis med frågor kring intimkirurgi från människor som upplever bekymmer i underlivet.

Du är välkommen att ta kontakt med oss för att ställa dina frågor. Du kan antingen ringa oss – numret finns på vår hemsida – eller skicka dina frågor via vårt formulär. Välkommen till oss på Nackakliniken!