Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Blygdläppsplastik i Stockholm – Intimkirurgi

För stora blygdläppar är mycket vanligt bekymmer. Mängder av patienter söker varje år hjälp med att förminska blygdläpparna och lindra bekymren som dessa fysiska förutsättningar kan föra med sig.

Intimkirurgi, en operation som kan göras för att få mindre blygdläppar, är för oss på Nackakliniken ett rutinmässigt och regelbundet ingrepp. I över 10 år har vi utfört intimkirurgi och skönhetsoperation av blygdläppar, och vi vet hur viktigt det är att det blir rätt.

Oavsett om du upplever att blygdläpparna orsakar dig fysisk smärta eller om du vill göra en förändring av estetiska orsaker kan vi på Nackakliniken hjälpa dig med information så att du kan ta rätt beslut för dig och din kropp.

Läs mer om våra tjänster

Varför Nackakliniken är bäst för dig:

  •      Ett personligt bemötande – varje ingrepp skräddarsys efter dina specifika behov
  •      Endast legitimerade specialister med över 15 års erfarenhet av plastikkirurgi
  •      Över 10 års erfarenhet inom intimkirurgi och skönhetsoperation
  •      Vår verksamhet baseras på värdeord som noggrannhet och ansvar

 

Mer information om blygdläppsförminskning i Stockholm

Här på vår hemsida kan du ta del av information kring våra tjänster och på så sätt få en bättre bild av hur vi jobbar. Där kan du även läsa referenstexter från några av våra tidigare patienter som delar med sig av sina erfarenheter av att jobba med oss.

Om du har funderingar kring intimkirurgi har du säkert också frågor. Det går lika bra att ringa och ställa dina frågor som att skicka ett mail. Det går också bra att använda vårt formulär som du hittar på hemsidan.

Vi på Nackakliniken ser fram emot att hjälpa dig. All vår utrustning är av bästa kvalité och vi ger alla våra patienter ett personligt bemötande och ser till att din eventuella behandling anpassas efter just dina behov och bekymmer. Vi hoppas att denna information har gett dig en bättre bild över hur vi jobbar!

Nyckelord:
Mindre blygdläppar Stockholm | Blygdläppsförminskning |Operera blygdläppar