Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Ta bort leverfläckar & hudprickar med laser i Stockholm

Oavsett om det är för att minska risken för en hudtumör eller av rent estetiska skäl kan det vara en bra idé att funder över borttagning av leverfläckar.

Är leverfläcken eller hudpricken stor och elakartad kan det krävas ett lite större ingrepp, men allt som oftast görs detta utan full narkos och utan att det blir märkbart på huden. Dessutom brukar patienten kunna gå hem bara någon timme efter operationen.

Leverfläckar är för många människor ett stort problem och vi på Nackakliniken arbetar för att lindra dessa problem och hjälpa våra patienter till ett självsäkert och tryggt liv.

Vi rekommenderar att ta kontakt med en av våra rådgivare för att ställa frågor om borttagning av leverfläckar med laser.

Läs mer om våra tjänster

Fördelar med att komma till Nackakliniken i Stockholm

  •      Våra specialister är legitimerade och har över 15 års erfarenhet inom kosmetisk kirurgi
  •      Vi strävar alltid efter att skräddarsy operationerna efter våra patienters behov
  •      Vi prioriterar patientsäkerhet över allt annat
  •      Vår klinik är centralt belägen i Stockholm och har all den senaste tekniska utrustningen

Mer information om oss

Nackakliniken har i över 10 års tid hjälpt patienter till deras önska utseende. Kosmetisk kirurgi kan för vissa vara svårt att acceptera, men vi anser att vårt arbete hjälper yrkesfältets rykte och öka förtroendet för branschen i helhet.

Här på hemsidan kan du ta del av referenser från tidigare patienter som berättar om deras upplevelse av kosmetisk kirurgi hos oss i Stockholm.

Ta bort leverfläckar med laser – tryggt och säkert

Patienttryggheten är vår högsta prioritet. Utan vårt noggranna arbete hade vårt rykte inte varit av den dignitet det är idag.

För att våra patienter ska känna sig trygga försöker vi informera så mycket som möjligt innan eventuell operation. Via vår hemsida kan alla ta del av före och efter-bilder, videos och massor av annan nyttig information. Vi hoppas att det ska hjälpa dig i ditt beslut!

Nyckelord:
Ta bort leverfläckar laser Stockholm