Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Ögonlocksoperation Stockholm – bli av med hängande ögonlock

Har du lätt för att se sömnig ut? Får du lätt påsar under ögonen? Skulle du vilja lyfta dina ögonlock? Då har du kommit rätt!

Vissa tror inte att det är möjligt, men med plastikkirurgi går det mesta att fixa till, även ögonlocken. Ögonlocksplastik är ett ingrepp där överhängande och överbliven hud runt ögonlocken tas bort eller flyttas. Detta kan förändra utseendet ganska drastiskt och för många innebär det ett uppsving i livet.

Om du önskar göra en förändring, kanske genom ögonlocksplastik, så rekommenderar vi att du gör det hos oss på Nackakliniken.

Vi har utfört ovannämnda och andra liknande ingrepp i över 10 år med goda resultat. Vi drivs av att hjälpa våra patienter nå deras önskade resultat. Att vi får vara med och förändra liv till det bättre är en ynnest.

Läs mer om våra tjänster

Nackakliniken i Stockholm:

  •      Utfört plastikkirurgi sedan 2007 med hög standard och goda resultat.
  •      Enbart legitimerade specialister med över 15 års erfarenhet inom plastikkirurgi
  •      Centralt belägen klinik med den senaste tekniska utrustningen
  •      Vi bemöter alltid våra patienter personligt och skräddarsyr varje ingrepp

 

Kontakta oss gällande ögonlocksoperationer

Om du behöver mer information om exempelvis att operera påsar under ögonen är det bra, det betyder att du förstår att bestämma sig för ögonlocksplastik är ett stort steg och att du respekterar processen.

På vår hemsida hittar du mer information om vilka tjänster vi erbjuder och vilka steg som ingår i ingreppet. Du kan också där läsa om läkningsprocessen och dessutom titta på bilder och videos för att förstå vad plastikkirurgi går ut på.

Vidare kan du ta del av andra patienters erfarenhet av ögonlocksoperation och hur de tycker att vi på Nackakliniken sköter oss. Vi tror att transparens är en god idé, på så sätt uppnår vi det bästa möjliga resultatet tillsammans!

Nyckelord:
Hängande ögonlock Stockholm | Operera påsar under ögonen  | Ögonlocksplastik