Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Operera ditt gäddhäng i Stockholm

Gäddhäng måste vara ett av de vanligaste samtalsämnena i badhus, bastus och gym världen över. Endast ett minimalt antal människor går genom livet utan att uppleva gäddhäng!

Ändå är det relativt få som vet om att det går att operera gäddhänget och få bort det en gång för alla. Inte alla svarar tillfredsställande på naturliga lösningar såsom kostförändring eller ökade träningsdoser.

Plastikoperation av gäddhäng i Stockholm är något vi på Nackakliniken kan en hel del om. Vi utför dessa operationer regelbundet, oftast med perfekta resultat.

Med nästan inga postoperativa problem är en operation av gäddhänget en bra lösning för de som upplever det som ett problem. Läkningsprocessen pågår i ungefär 10 veckor och efter det är det bara att leva som vanligt.

Läs mer om våra tjänster

Nackakliniken är uppbyggt av specialister

  •       I över 10 år har vi på Nackakliniken utför plastikoperation av hög kvalité
  •       Enbart legitimerade specialister med över 15 års erfarenhet av kirurgiska ingrepp
  •       All den senaste tekniska utrustningen finns på vår klinik i Nacka
  •       Hög patientsäkerhet och fantastiska resultat med minimala efterverkningar

Välkända och respekterade

Rykte är allt i vår bransch och vi är glada över att vårt rykte är starkt. I över 10 år har vi hjälpt våra patienter med sina fysiska förutsättningar och så har ordet spridit sig. Patienttryggheten är det absolut viktigaste och det är därför vi är en av de ledande aktörerna på marknaden i Stockholm idag.

Vill du veta mer om vår organisation? Då är du välkommen att ringa eller skriva ett mail med dina frågor. Välkommen!