Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Ansiktskirurgi Stockholm – Allt inom ansiktslyft & skönhetsoperationer

Funderar du på att göra en förändring i ditt utseende? Kanske genom ett ingrepp såsom ansiktslyftning eller fettsugning? Då har du kommit rätt.

I över 10 år har vi på Nackakliniken i Stockholm hjälpt människor till deras önskade utseende. Hos oss kan du göra allt från ansiktslyft till plastikoperationer till fettsugning i Stockholm.

Vi är tacksamma för att vi har fått vara med och förbättra våra patienters tillvaro och ser nu fram emot att få hjälpa dig. Våra legitimerade specialister håller absolut världsklass och har över 15 års erfarenhet av estetiska ingrepp och skönhetsoperationer i Stockholm.

Läs mer om våra tjänster

Fem fördelar med plastikoperationer hos Nackakliniken i Stockholm

  •      Över tio års kontinuerligt arbete med ansiktskirurgi och skönhetsoperationer av ansiktet
  •      Vi har endast legitimerade specialister, alla med över 15 års erfarenhet
  •      Möjlighet till rabatterat pris för alla studenter
  •      Vi erbjuder ett stort urval av möjliga ingrepp

Fettsugning av ansiktet och ansiktslyftning

För dig som känner dig orolig över vissa synliga ålderstecken i ansiktet eller på halsen, det finns lösningar. Rynkor är en naturlig sak i våra liv, men tyvärr något som inte alltid mottas med medkänsla av vår omgivning. Känner du att du vill göra en förändring så är våra specialister redo att hjälpa dig.

Ansiktslyftet skräddarsys efter just dina behov, utifrån var du har för hudtyp och hur väl definierad din benstruktur är. Vi strävar efter att alla våra patienter bemöts på ett personlig plan vilket brukar göra att tryggheten och förtroende för just vår klinik växer.

Bekymmer över en för stor mängd fett på kroppen är även det för många en orsak till stress. Vi utför fettsugning för dig vars kropp inte svarar rätt på förändrad kost eller träning. Ingreppet är relativt vanligt och läkningsprocessen behöver inte ta alltför lång tid.

Ett viktigt beslut inför din plastikoperation

Att fundera kring förändring av sitt utseende är otroligt vanligt. Mängder av människor utvecklar varje år en problematik kring skönhet och estetik som ofta leder till stress och oro. Vi på Nackakliniken i Stockholm vet hur jobbigt det kan vara, och vilken lättnad som kan uppstå när problematiken är borta.

Ingrepp såsom fettsugning och ansiktslyft är omfattande och det är viktigt att patienten är väl informerad och redo innan beslutet tas. Via vår hemsida kan du läsa mer om vad det innebär att göra skönhetsoperationer av olika slag och samtidigt ta del av andra människors erfarenhet. Du kan också i lugn och ro ställa eventuella frågor via vårt formulär på hemsidan och på så sätt få den informationen du behöver för att ta ett beslut.

Kontakta oss vid frågor om vår ansiktskirurgi i Stockholm. Vi ser fram emot att hjälpa dig till ditt önskade utseende!

Nyckelord:
Ansiktskirurgi Stockholm | Skönhetsoperation ansikte | Fettsugning | Plastikoperation | Ansiktslyftning