Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Skönhetsoperation av mage i Stockholm

Att kämpa med att gå ner i vikt är något de allra flesta har gått igenom. Men när olika träningsregimer och bantningskurer inte fungerar, vilka alternativ finns kvar?

Vi på Nackakliniken har i över tio år utfört fettsugning och plastikkirurgi av mage. Oavsett om det gäller för stor fettmängd eller kvarvarande hud från tidigare viktminskning kan vi hjälpa dig med dina bekymmer.

Fettsugning av mage är ett mycket vanligt ingrepp, som normalt sett görs när kroppen inte svarar ordentligt på diet eller träning. Bukplastik fungerar inte som ett substitut för dessa alternativ utan kan vara en sista utväg för människor som inte får ordning på sina bekymmer.

Läs mer om våra tjänster

Nackakliniken i Stockholm:

  •      Över 10 års erfarenhet inom plastikkirurgi och skönhetsoperationer
  •      Endast legitimerade specialister med omfattande erfarenhet
  •      Marknadsmässiga priser med möjlighet till rabatterat pris för alla studenter
  •      I Stockholm centralt belägen klinik med senaste tekniska utrustningen

Bukplastik – Ett vanligt ingrepp

Fettsugning av mage är ett relativt vanligt ingrepp och hos oss på Nackakliniken utförs den regelbundet. Ingreppet görs med en kirurgisk sond som förs in igenom ett litet hål i huden in till fettvävnaden. Därifrån sugs fettet ut via en vakuumslang som är kopplad till den ihåliga sonden.

Ingreppet görs antingen under full narkos eller med lokalbedövning. Läkningstiden varierar beroende på hur omfattande fettsugningen är och vilken fysisk status patienten hade innan operationen. Efter operationen förväntas patienten bära förband och en tajt dräkt för att påskynda läkningstiden.

Mer information om fettsugning av mage

Nackakliniken ser alltid till att ge våra kunder ett personligt bemötande. Alla patienter är unika och därför är det viktigt att föra en dialog innan ingrepp för att säkerställa patientens behov och förutsättningar. Det är av största betydelse att beslutet är väl genomtänkt och att det tas i lugn och ro. Via vår hemsida finns ytterligare information om plastikkirurgi, fettsugning och skönhetsoperation. Bland annat kan du ta del av referenser där tidigare patienter berättar om deras erfarenheter av att skönhetsoperera sig hos oss.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor. Det går bra att ringa – numret finns på hemsidan – skicka mail eller skicka in dina frågor via vårt formulär på hemsidan. Våra specialister står redo att hjälpa till.

Välkommen till oss på Nackakliniken när du vill utföra en bukplastik i Stockholm!