Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Hög standard på estetisk plastikkirurgi i Stockholm

Estetisk kirurgi låter klurigare än vad det är. Vissa får upp en framtidsvision med ansiktsmasker i silikon som ersätter människors riktiga utseende. Riktigt så spännande är det inte.

Estetisk kirurgi är ett mycket vanligt och numera odramatiskt ämne. Mängder av människor använder estetiskt kirurgi varje år för att förbättra sin levnadsstandard och för att uppnå sitt önskade utseende.

Estetisk plastikkirurgi handlar om kirurgiska ingrepp som ämnar att utifrån patientens önskemål förändra dennes utseende. Begreppet brukar innefatta ingrepp såsom ansiktslyft, bröstförstoring och förminskning, prickborttagning och fettsugning.

På Nackakliniken kan du få estetisk plastikkirurgi i Stockholm av högsta möjliga standard. Vi har sedan 10 år tillbaka hjälpt mängder av patienter till deras önskade utseende och ser nu fram emot att få hjälpa dig.

Läs mer om våra tjänster

Fördelar med estetisk kirurgi hos Nackakliniken i Stockholm:

  •      Vi har över 10 års erfarenhet inom plastikkirurgi
  •      Alla våra specialister är legitimerade med över 15 års erfarenhet inom plastikkirurgi vardera
  •      Vår klinik ligger centralt i Stockholm och har den senaste tekniken och bästa utrustningen
  •      Våra priser är förmånliga, med möjlighet till rabatterat pris om du är student

En trygghetsgaranti

Precis som med alla kirurgiska ingrepp finns det ett mått av risk i processen. Vid eventuella komplikationer kan operationen behöva göras om vilket skapar problem för vissa patienter. I normala fall är det dock oerhört sällsynt med dåligt genomförda estetiska plastikkirurgier. På Nackakliniken händer det väldigt sällan att våra specialister får klagomål, och i dessa enstaka fall brukar det handla om mindre felbedömningar som oftast går att lösa i efterhand.

Vi kan hjälpa dig med estetisk kirurgi

Vi på Nackakliniken svarar gärna på eventuella frågor. Oavsett om du funderar över diverse estetiska ingrepp eller bara är nyfiken på hur vi jobbar är du välkommen att ta kontakt med oss. Kontaktuppgifter hittar du här på hemsidan. Välkommen till Nackakliniken!