Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Käkkirurgi Stockholm – med våra specialister

Käkkirurgi är en mycket specialiserad process som kräver kvalité, noggrannhet och erfarenhet.

Nackakliniken i Stockholm är just det, specialiserad och erfaren. I över 10 år har vi hjälpt människor med deras utseende och via goda resultat blivit en ledande aktör på marknaden.

Käkkirurgi föranleds i vissa fall av medfödda tandproblem. I andra fall utförs skönhetsoperation i käken av rent estetiska skäl. Oavsett vilken anledning du har för att fundera på käkkirurgi kan vi på Nackakliniken styra dig i rätt riktning. Våra specialister står redo för att förklara hur vi kan hjälpa dig.

Läs mer om våra tjänster

Fördelar med att operera käken med Nackakliniken:

  •      Vi har över 10 års erfarenhet inom plastikkirurgi och skönhetsoperationer
  •      Käkkirurgi kräver specialister – våra specialister har över 15 års erfarenhet i ämnet
  •      Med rabatterat pris för studenter har vi några av de mest förmånliga priserna
  •      Centralt belägen klinik med enbart den senaste och bästa tekniska utrustningen

En ny & viktig gren inom plastikkirurgi

Käkkirurgi är ett relativt nytt fält inom plastikkirurgi och skönhetsoperationer. Ingreppet går ut på att ändra strukturen på vissa oönskade ansiktsformer. Som ett exempel skulle ett ansikte med rundad benstruktur kunna ändras till en mer skarp kontur.

Som med alla fält inom plastikkirurgi gäller det att vara noga med vilka långsiktiga effekter det kan innebära. Vår rekommendation är att patienten har ett ordentligt och nära samtal med kirurgen för att försäkra sig om resultat och för att förstå läkningsprocess och eventuella efterverkningar.

 

Operera din käke hos Nackakliniken i Stockholm

Vi hoppas att information ovan har gett dig ett underlag för att ta ett bra beslut angående din käke. Behöver du veta mer om hur vi jobbar och vilka våra främsta metoder är, läs mer här på vår hemsida. Där hittar du också telefonnummer och email om du vill ha en mer direkt kontakt med en av våra specialister. Välkommen till oss på Nackakliniken!

Nyckelord:
Skönhetsoperation käke Stockholm | Käkkirurgi Stockholm