Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Kvalitetsmässig kosmetisk kirurgi i Stockholm

Kosmetisk kirurgi är ett begrepp vars betydelse går över huvudet på många människor. Det förväxlas exempelvis ofta med andra grenar inom plastikkirurgin.

Det finns dock en tydlig distinktion mellan kosmetisk kirurgi och annat inom det medicinska fältet, nämligen att syftet med kosmetisk kirurgi inte är att bota en skada eller sjukdom.

Kosmetisk kirurgi kan bland annat innefatta rekonstruering och återskapande, exempelvis av läppar, bröst och andra känsliga kroppsdelar.

För många människor är kosmetisk kirurgi en livräddare och vi på Nackakliniken har jobbat med kosmetisk kirurgi i Stockholm i över 10 år, med goda resultat och nöjda patienter. Vi anser att det är en ynnest att få vara med och förändra våra patienters liv till det bättre.

Läs mer om våra tjänster

Kort om hur Nackakliniken jobbar:

  •      Vi ger alltid våra patienter ett personligt bemötande och skräddarsydda behandlingar
  •      Legitimerade specialister med över 15 års erfarenhet finns tillgängliga för rådgivning
  •      Kliniken ligger bara 15 minuter från Slussen och har den nyaste tekniska utrustningen

Allt i ett gott syfte

Kosmetisk kirurgi är numera ett vida vedertaget yrkesfält, och en tjänst som mängder av människor använder sig av. Vi anser att varje människa förtjänar rätt att göra förändringar på sitt eget utseende, utifrån sina egna behov och önskemål. Syftet med kosmetisk kirurgi hos oss i Stockholm är att göra livet bättre och enklare för de patienter som behöver vår hjälp.

Våra kirurger för en noggrann dialog med patienten för att säkerställa sig om att rätt ingrepp är valt för just den patienten. Patienttryggheten är för oss av högsta prioritet, och det hjälper alltid att prata och ställa frågor.

Ta reda på mer genom våra referenser

På vår hemsida kan du läsa mer om hur vi jobbar och vilka tjänster vi erbjuder. Genom att ta del av våra tidigare patienters erfarenheter ökar din trygghet och ditt förtroende för oss.

Oavsett vilken kroppsdel du funderar över finns det bilder och videos för att du ska få en bild över själva ingreppet, läkningstiden och det slutgiltiga resultatet.

Vi hoppas att du väljer oss när du ska göra din kosmetiska kirurgi i Stockholm!