Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Förstora läpparna Stockholm – vi erbjuder även permanent förstoring

Att få större läppar är numera ett mycket vanligt önskemål. Den sensuella looken som stora läppar medför är åtråvärd för alla olika typer av människor.

Om läpparna inte är naturligt stora, något många funderar över, går det att göra ingrepp för att åtgärda det. Läppförstoring och plastikkirurgi av läppar är ett mycket vanligt ingrepp som människor genomgår för att uppnå sitt önskade utseende.

Vi på Nackakliniken utför läppförstoring i Stockholm regelbundet och rutinmässigt. Det är en av våra äldsta tjänster, ett ingrepp vi vågar säga att vi är specialister på.

Att vilja förstora läpparna är fullt normalt och vi försöker alltid bemöta våra patienter personligt så att vi tillsammans kan hitta rätt utseendet för varje enskild patients specifika behov.

Läs mer om våra tjänster

Plastikkirurgi på Nackakliniken i Stockholm

  •      Våra legitimerade specialister har över 15 års erfarenhet inom plastikkirurgi
  •      Hos oss får du alltid ett personligt bemötande och skräddarsydda lösningar
  •      Vår klinik i Nacka har den senaste och mest moderna utrustningen för plastikkirurgi
  •      Våra priser är förmånliga och ger visst utrymme för studentrabatter

En stabil plastikklinik för förminskning och förstoring av läppar

I över 10 år har Nackakliniken hjälpt patienter till deras önskade utseende. Oavsett om det gäller läppförstoring, näsplastik eller fettsugning har vi alltid mött våra patienters specifika behov.

En anledning till våra framgångar är vår noggrannhet. Att utföra en slarvig läppförstoring är förstås uteslutet och den inställningen har hjälpt oss upprätthålla en standard inte många andra aktörer på marknaden klarar av.

Ta del av våra referenser

Via vår hemsida kan du läsa en patientberättelse från Annika, en av Nackaklinikens tidigare patienter. Där berättar Annika om sin upplevelse av plastikkirurgi på läpparna och av att arbeta med våra specialister.

Patientberättelsen kan vara bra för dig som känner osäkerhet inför läppförstoringen och som vill veta mer om processen. Huvudsaken är att beslutet är välinformerat och att du känner dig trygg innan du bestämmer dig för att genomgå läppförstoringen.

Mer information om vår läppförstoring i Stockholm

Behöver du veta mer om Nackakliniken, våra tjänster och metoder eller om vår policy, så hittar du mer information i vår meny. Där finns massor av information för dig som är nyfiken på hur vi jobbar och vilka tjänster vi erbjuder.

Vill du hellre ställa dina frågor direkt till en av våra specialister går det också bra. Du kan antingen ringa eller skicka mail, vi ser fram emot att få hjälpa dig. Välkommen till oss på Nackakliniken!

Nyckelord:
Permanent läppförstoring Stockholm | Förstora läpparna