Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Näsoperation Stockholm

Av alla karaktäristiska kroppsdelar är näsan antagligen den mest framstående. En för stor eller för liten näsa kan påverka ansiktsdrag som ingen annan kroppsdel kan.

Att känna osäkerhet över sin näsa är ett mycket vanligt fenomen och något som kan skapa stress, oro och dåligt självförtroende.

Vi på Nackakliniken har jobbat med näsoperation och näsplastik i Stockholm i drygt 10 år och vet hur viktigt det är att näsan passar i ens önskade utseende.

Så oavsett om du funderar på att förstora eller förminska näsan eller göra någon annan typ av näsplastik, kan du göra det tryggt och säkert på Nackakliniken i Stockholm.

Läs mer om våra tjänster

Fem fördelar med att göra näsplastik hos Nackakliniken:

  •      Endast legitimerade specialister med över 15 års erfarenhet inom plastikkirurgi
  •      Mängder av goda referenser från tidigare patienter – se vår hemsida!
  •      Över 10 aktiva och framgångsrika år inom näsplastik och näsoperationer i Stockholm
  •      Anslutna till svensk förening för estetisk plastikkirurgi – en trygghet för patienterna

Patientens trygghet är viktigast

Nackaklinikens relativt korta men framgångsrika historia baseras på värdeord som noggrannhet och trygghet. Det viktigaste är att patienten blir personligt bemött och att de ingrepp vi gör grundas på patientens specifika önskemål.

Vi tror också på transparens och därför har vi inkluderat referenser på vår hemsida. Där kan nya patienter höra från gamla och ta del av tidigare erfarenheter av att göra näsplastik och näsoperation hos oss på Nackakliniken.

Ett bra alternativ inom näskirurgi i Stockholm

Om du funderar på att förminska, förstora eller göra någon annan förändring på näsan, kan Nackakliniken vara ett bra alternativ för dig. Vi har i över 10 år utfört näsoperation på patienter med goda resultat och nu ser vi fram emot att hjälpa dig. Utförandet kan ske på olika sett men ett utav dem är att vi opererar brosket i näsan för att forma den till önskat resultat.

Näsplastik är ett seriöst ingrepp och därför är det viktigt att eventuella beslut är väl genomtänkta. Om du har frågor och funderingar kring hur vi jobbar med plastikkirurgi på näsan går det alldeles utmärkt att ringa och ställa frågorna direkt till en av våra specialister. Och är du bara nyfiken och vill veta mer om oss som företag så går det också bra, vi är här för att hjälpa!