Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Skönhetsoperation av din haka i Stockholm

Att fundera över en mindre eller större haka är något vi alla gått igenom. Hakan är en av de kroppsdelar som påverkar utseendet allra mest. Så vad händer om hakan inte riktig känns rätt?

Med Nackakliniken kan du utföra trygg och säker plastikkirurgi på din haka. Oavsett om du vill bli av med din dubbelhaka, förminska eller förstora hakan, utföra fettsugning eller bara snygga till den via skönhetsoperation kan våra specialister hjälpa dig till ditt önskade utseende.

Nackakliniken har sedan 2007 hjälpt mängder av människor i Stockholm med deras utseende, och för varje år blir vi bättre och bättre på det vi gör. Läs vidare för att få en bättre bild av hur vi kan hjälpa dig.

Läs mer om våra tjänster

Många möjligheter med Nackakliniken i Stockholm

  •      Våra specialister utför skönhetsoperation utifrån dina önskemål, och vad du behöver
  •      Brett tjänsteutbud – Förstoring eller förminskning av haka, fettsugning med mera
  •      Över 10 års erfarenhet av plastikkirurgi
  •      Centralt belägen klinik med den senaste tekniska utrustningen

Fettsugning av dubbelhaka – ett vanligt problem

Viktökning kan för många innebära att det samlas underhudsfett under hakan och bildar veck. Den vanliga benämningen är dubbelhaka och är estetiskt något som många är rädd för. Vissa känner sig utpekade för det utseendedraget vilket kan äta på självförtroendet.

En lösning är att göra en fettsugning av dubbelhakan. Ingreppet liknar fettsugning som görs på andra delar av kroppen, och även om det inte är en ersättning för naturlig viktminskning kan det var en bra tillfällig lösning för att återfå motivation och driv.

Läkningsprocessen på en fettsugning av dubbelhaka ser olika ut från fall till fall. Den beror även på patientens fysiska status före operationen. Men med råd från våra erfarna specialister kan du känna dig lugn.

Skönhetsoperation – Vi är här för att hjälpa dig med din haka

Nackaklinikens mål har alltid varit att skapa rätt förutsättningar för våra patienter och underlätta livet för de som behöver det.

Om du känner att du har problem med dubbelhaka eller något annat estetiskt bekymmer och behöver diskutera eventuella ingrepp, tveka inte att höra av dig till oss i Stockholm. Även om du bara är nyfiken på det arbete vi gör brukar vi rekommendera att ta kontakt med oss direkt. Ibland kan det hjälpa att bolla dessa ämnen med kompetent personal. Vi hoppas att denna information har hjälpt dig i ditt beslut.

Nyckelord:
Fettsugning dubbelhaka Stockholm