Meny

Maila ossPriserReferenserHitta hit

Förstora öronen i Stockholm

Att förstora öron eller göra plastikkirurgi på öron är ofta föranlett av ett medfött utseendedrag. Kanske har det påverkat livet på ett negativt sätt och att det nu börjar bli dags att göra något åt det.

Det kan också vara så att plastikkirurgi av öron är kopplat till vissa estetiska aspekter. Varje öra är unikt och finns det önskemål om förändring går det med all säkerhet att göra genom plastikkirurgi.

Nackakliniken är en av de ledande aktörerna inom plastikkirurgi på öron i Stockholm. I över tio år har vi hjälp patienter nå deras önskade utseende och plastikkirurgi av öron är ett ingrepp vi utför regelbundet på vår klinik i Nacka.

Öronplastik kan göras på flera olika sätt men framför allt ser vi till patientens önskemål när vi gör ingrepp.

Läs mer om våra tjänster

Att förstora öronen – hur processen ser ut hos oss

  1. Ett inledande samtal. Vi får en förståelse för vilka ändringar patienten vill göra.
  2. Efter taget beslut planerar vi ingrepp tillsammans samt diskuterar önskat resultat
  3. Vi utför själva ingreppet via någon av de många tekniker vi har att tillgå
  4. Läkningsprocessen inleds. Kan som längst ta upp till 4-6 veckor.

Ta del av våra referenser

Att bestämma sig för att förstora eller omforma sina öron är ett viktigt beslut. Det är alltid möjligt att läsa sig till svar, men mest effektivt är ändå att lyssna på andra patienters erfarenhet. På så sätt får du en bild av hur själva ingreppet går till men även hur vi på Nackakliniken jobbar.

Via vår hemsida kan du hitta generell information om plastikkirurgi av öron och eventuella risker med ingreppet, bilder och videos samt referenser från tidigare patienter.

Där nämner vi även hur viktigt det är att du diskuterar och beskriver ditt önskade resultat med en av våra specialister innan ingreppet.

Vi ser fram emot att hjälpa dig

Nackakliniken i Stockholm har sedan 10 år tillbaka hjälpt massvis av människor till deras önskade utseende. Nu hoppas vi kunna hjälpa dig. Tveka inte att ta kontakt med oss vid frågor. Välkommen till Nackakliniken!